Jouw klank

Anke van Noppen is gediplomeerd muziek- en gitaardocente heeft  haar eigen gitaarschool waarin zij werkzaam is in Brabant en Zeeland.

Zij heeft zich zowel op het Brabants conservatorium, verschillende muziekscholen als  binnen haar eigen school ontwikkeld als ervaren pedagoog op het gebied van de algemene muziekleer en de diverse stijlen en technieken van de klassieke gitaar.

De laatste jaren heeft Anke zich tevens gespecialiseerd in de muzikale ontwikkeling van kinderen met een beperking of hoogbegaafdheid en legt zij zich tevens toe op het lesgeven aan de jongste leerlingetjes vanaf 4 jaar.

Foto: Mieke Wijnen

Anke geeft de volgende lessen:

Gitaarles

Voor goede en leuke gitaarlessen op maat met persoonlijke aanpak ben je hier aan het goede adres! De gitaarles is in alle stijlen en voor alle leeftijden.

https://www.degitaarschoolbrabant.nl/media/Image/8410p17bvjtvhbhjl1ffj1ia91p4iicb1.jpg

Cimbaalles

De cimbaal is een instrument voor  kinderen vanaf 4 jaar. Het is een klein snaarinstrumentje dat het jonge kind vanaf het begin gelijk kan bespelen en waarmee de algemene muzikale vorming van het kind tot bloei komt.

Ukelele les

De Ukelele les is er voor alle leeftijden en met name in de populaire stijl. De Ukelele is een leuk klein snaarinstrumentje met weer een heel andere stemming en klank dan de gitaar.

Je kunt kiezen voor individuele of groepslessen. Ook zijn er speciale groepsworkshops voor scholen (evt BSO).

Voor al deze lessen en workshops kun je bellen voor een afspraak. De locaties, tijden en prijzen vindt je op de informatie pagina.

Aanmelden muziekles

Meld je nu aan voor muziekles bij Klankkleuren. De eerste les is gratis.