Gitaarles

Voor goede en leuke gitaarlessen op maat met persoonlijke aanpak ben je hier aan het goede adres! De gitaarles is in alle stijlen en voor alle leeftijden.

Geschiedenis

De ontwikkeling van de klassieke gitaar behelst inmiddels honderden jaren van muziekgeschiedenis. In deze geschiedenis hebben vele grote musici de meest fantastische muziek speciaal voor de gitaar geschreven en zo bijgedragen tot de ontwikkeling van dit instrument met alle mogelijkheden die het nu heeft.

Klassiek 

In de lessen wordt een stevige basis gelegd wat betreft techniek, notenkennis en akkoorden. Aan de hand van een goede methode leert men in een mum van tijd prachtige klassieke stukken spelen. Deze methodiek biedt  leerlingen een gewenste structuur en ontwikkeling.

Bij ver gevorderden is een mogelijkheid tot vooropleiding Conservatorium

Akoestisch/Populair  

Ook de populair akoestische afdeling kun je hier vinden want uiteraard kun je alle stijlen spelen die je wilt op de klassieke/ akoestische gitaar,  bekende popnummers, fraaie tokkels en (kampvuur)meezingers klinken fantastisch op dit instrument. In deze richting wordt veel met tabulatuurnotatie gewerkt, zoals je die ook op het internet vindt.

Aanmelden muziekles

Meld je nu aan voor muziekles bij Klankkleuren. De eerste les is gratis.